Door verder te surfen op onze website, aanvaardt U de algemene gebruiksvoorwaarden van de website alsook het gebruik van cookies om het surfen te verbeteren. Voor meer info kunt U het charter privéleven raadplegen.

Beschrijving

  • #5327095

IMMO FERCO stelt u voor aan dit BOUWGROND na afbraak van een precair huis. Straatgevel van ±21,50m en een gemiddelde diepte van ±38,00m. Gelegen in een woonwijk in de onmiddellijke omgeving van Stockel (Sint-Pieters-Woluwe). Oppervlakte : ±820m². Mogelijkheid tot het bouwen van een villa of 2 tweegezinswoningen, of appartementsgebouw (informatie meegedeeld door de gemeente). Een potentiële bouwoppervlakte tussen 250 en 300 m² overeenkomstig de regionale stedenbouwkundige voorschriften. Geen bijzondere stedenbouwkundige voorschriften, alleen toepassing van het RRU. De grond wordt verkocht zonder stedenbouwkundige vergunning (de verkoper wil het bouwproject van de koper niet beperken).
Metro en tram op 500m. Niet gelegen in een overstromingsgebied. Oriëntatie zuidwest. Laat  inspireren ! De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Gegevens

  • Referentie 5327095
  • Categorie Bouwgrond
  • Oppervlakte van het terrein 820 m²
  • Beschikbaarheid vanaf akte
Het agentschap contacteren Contacteer het agentschap Printen

te ontdekken

Vergelijkbare woning