Door verder te surfen op onze website, aanvaardt U de algemene gebruiksvoorwaarden van de website alsook het gebruik van cookies om het surfen te verbeteren. Voor meer info kunt U het charter privéleven raadplegen.

Agentschap

HET AGENTSCHAP

agence immo ferco

Één naam: Ferry. En één team: de twee vormen samen een bedrijf FERRY & CO => FERCO

In 1986 richt Patrick Ferry Immo Ferco op. Achter die naam schuilen gezichten: de vader, Patrick, zijn dochter Audrey die bij hem aansluit in 2000, gevolgd door haar broer Pascal, acht jaar later.

Door het familiale karakter van ons bedrijf begrijpen wij als geen ander de emotionele verbondenheid met een woning. Hierdoor wordt onze aanpak naar de vastgoedmarkt gekenmerkt door een persoonlijke toets met ruimte voor uw verhaal en uw behoeftes. De aan- of verkoop van een woning is niet zomaar een (ver)koop transactie als een ander maar één van de belangrijkste of de grootste transactie in iemands leven. Dit vergt natuurlijk een aanpak waar ruimte is voor emoties maar ook een goed evenwicht bewaren tussen deze emotionele en rationele factoren bepalen de finale waarde van uw woning. Net daar kan Ferco een meerwaarde bieden en zich onderscheiden.

Verkopen betekent afscheid nemen van een deel van uw leven om het elders verder te zetten of opnieuw te beginnen. Kopen is beginnen aan een nieuw hoofdstuk in uw leven. Wanneer een klant binnenstapt in ons agentschap om ons zijn project toe te vertrouwen, we zijn volledig toegewijd om aan zijn vraag en vereisten te voldoen.

 
 

immoferco agentschap

DE ERVARING VAN IMMO FERCO

SINDS MEER DAN 30 JAAR

 

We kennen de vastgoedmarkt in de regio goed. Dat is maar normaal, we zijn al meer dan 30 jaar aanwezig in Overijse en omstreken. We werken en wonen in de streek. Toen we in het begin gronden, huizen of appartementen gingen verkennen en zoeken, was het voor onszelf. In deze streek is onze familie gegroeid en heeft het agentschap zich verder ontwikkeld. Hier voelen we ons goed, we kennen de inwoners die, net als ons, van de streek houden.

Ons contacteren

Uw ervaring

Testimonial

 I want to thank you for all your help selling the house. You and your staff have such a positive and friendly attitude you made a stressful time much easier. I shall definitely be recommending you to all my friends. Many many thanks.  

Mary

 Dans le cadre de nos recherches d’acquisition d’un bien, nous avons découvert votre agence immobilière dont le site internet ainsi que la gentillesse et l’efficacité de son personnel (pour avoir déjà été en contact avec certains de vos agents immobiliers) nous donnent pleine satisfaction et confiance…   

Guillaume, Jette

 Vooreerst super thanks voor jullie ongelooflijke inspanningen en fantastisch professionele aanpak en snelle actie voor de verkoop van ons huis - We zijn super opgetogen en blij !
We zijn zo blij dat we met jullie in zee zijn gegaan en zullen zeker nog veel reclame maken voor jullie agentschap. SUPER BEDANKT!  

Caroline en Pierre, Overijse

 
 
agence immo ferco