WELKOM

Het is de menselijke, emotionele en dikwijls familiale band die mensen hecht aan hun huis. Het gaat verder dan het strikt commerciële en daar moet rekening mee gehouden worden

Sinds 1986 heeft het team van Immo FERCO zijn professionalisme bewezen bij haar klanten. Bij ons vindt u een team van ervaren professionals, die gepassioneerd zijn door vastgoed en de markt van Overijse en omstreken als hun broekzak kennen.

Door de jaren heen hebben we als vastgoedspecialisten in de regio rond de Druivenstreek (Overijse, Hoeilaart, Huldenberg, Tervuren) een klantenbestand uitgebouwd van mensen die op zoek zijn naar hun droomhuis.

In de loop der jaren is ons bereik gegroeid. Dat geldt ook voor het aantal van onze agentschappen en de grootte van onze teams. Vandaag is Immo Ferco een team van 10 medewerkers, dat niet alleen de Druivenstreek, maar ook Waals-Brabant en de Brusselse regio bestrijkt, zowel in residentiële als in projectontwikkeling.

Of u nu een discrete transactie wenst of kiest voor de kracht van een uitgebreide en gedivercifieerd reclamecampagne, wij hebben de formule die aangepast is aan uw behoeften.

Vertrouwen in Immo FERCO zorgt voor een gegarandeerde kwaliteitsservice in alle discretie.