Door verder te surfen op onze website, aanvaardt U de algemene gebruiksvoorwaarden van de website alsook het gebruik van cookies om het surfen te verbeteren. Voor meer info kunt U het charter privéleven raadplegen.

Beschrijving

  • #4505797

Immo Ferco stelt u deze mooie ZUID WEST gerichte BOUWGROND met een oppervlakte van van +/-26 a 83 ca voor. Het betreft een landelijk en achterin gelegen perceel met een private toegangsweg in een doodlopende straat in Overijse-Terlanen.
Deze grond is ideaal voor kopers die veel belang hechten aan ruimte, rust en privacy. De verkavelingsvoorschriften maken een achterin gelegen open bebouwing met hellend dak of een bungalow mogelijk. De woning is in te planten op min 15m van de zijdelingse en voorste perceelsgrens en op min 20m tot de achterste perceelsgrens. Dit biedt de mogelijkheid om een ruime woning met een grondoppervlakte van maximaal +/- 400 m² te bouwen.
Het perceel is gelegen in woonzone met landelijk karakter. Aan de rand van het perceel ligt een voetweg (breedte 1,60 m), doch de privacy wordt gegarandeerd door de haag die door de huidige eigenaar al werd aangeplant.
Volgens de watertoets ligt het perceel voor een klein gedeelte in overstromingsgevoelig gebied. De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

De reeds aanwezige loofbomen stemmen overeen met verkavelingsvoorschriften (hoogstammige fruitbomen). 10% van de perceel oppervlakte mag ingenomen worden voor het aanleggen van grasvelden of speelruimten. Bij de aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning zal een gedetailleerd beplantingsplan gevoegd moeten worden, en de beplanting zal onmiddellijk na de bouw gefinaliseerd moeten worden, dit om de privacy van buren te respecteren. 

Op een aanpalend perceel bevindt zich een electriciteitscabine van Fluvius, omzoomd door een haag. Fluvius wil deze kunnen bereiken voor sporadische grote herstellingswerken en heeft daarvoor onder bepaalde strenge voorwaarden (afspraak vooraf, alleen voor grote herstellingen of vervanging van de cabine, vloerplaten leggen ter bescherming van de ondergrond …) een recht van doorgang.

Gegevens

  • Referentie 4505797
  • Categorie Bouwgrond
  • Oppervlakte van het terrein 2683 m²
  • Beschikbaarheid vanaf akte
Het agentschap contacteren Contacteer het agentschap Printen